2013 – 2014

2013 – 2014

Vánoční čundr 2013
20. – 22. 12. 2013 tradičný oddílový čundr 

dsc_0093.jpg

Na Vánoční čundr 2013 vyrazil snad rekordní počet účastníků. Skupina A (Severci a Filip) vyrazila už 20., přespala na Zlaté Bleskovce a vydala se vstříc skupině B (Michal, Jára, Myšák a KUKI). Ta vyrazila 21. do Čenkova u Lochovic a vydala se po zelené na modrou. Sraz proběhl na oběd u ohníčku v Krkavčím údolí. Přes vrch Studený jsme už všichni pokračovali na další kopec – Kazatelnu, kde jsem se sešli už úplně všichni (přibyl Petr s Monikou). Ozdobili jsem stromeček pro zvířátka, bouchli šáňo a popřáli si super Vánoce. Na přespání již pokračovala jen část výpravy, skupina A vyrazila do Dobříše a domů. Zbytek přespal pod širákem na Bonanze a ráno vyrazil na vlak do Dobřichovic. Parádní tradiční akce s rekordní účastí!

fotky z akce zde.

KUKI


Krhnaj 2013
20. 11. 2013 florbalový turnaj 

452.jpegI letos nás oddíl Krhůtů pozval na tradiční florbalový turnaj s názvem Krhnaj. Jednalo se o 8. ročník tohoto turnaje a oddíl UFO se ho účastnil již po 4. Turnaj byl rozdělen do 3. částí jako první přišly na řadu kategorie mladších hráču, kterého se účastnil i náš oddíl Mladších UFOunů. Musíme pochvalit celý tým i s coachem Myšákem protože neprohráli ani jeden zápas a soupeři dovolili jen 1 remízu. V posledním rozhodujícím zápase potvrdili skvělou formu a turnaj vyhráli. Starším UFOunům, jejichž kategorie začala lehce po 11. hodině se dařilo stejně dobře. Bez ztráty bodu vyhráli skupinu B do které byli nalosováni. Velkou zásluhu je nutno připsat Štikovi, který v bráně doslova čaroval. V semifinále si Starší lehce poradili s týmem “Hmyzáků” a začali se připravovat na finále proti “Ostré sekeře”. Ve finále přišla první komplikace, zápas byl velice vyrovnaný, ale nakonec Štika svůj tým v rozhodujících okamžicích podržel a i Starší vyhráli finále a skončili na 1. místě. Po vyhlášení výsledků už všichni netrpělivě čekali na exhibiční zápas mezi dospělým týmem UFa a Krhůtů. Po strhujícím výkonu nakonec tým UFa porazil Krhůty rozdílem 8:5. Nejlepším hráčem byl za UFO vyhlášen PetrS, za za neskutečný výkon v bráně. Těšíme se na příští rok.Fotky si můžete prohlédnout na http://www.krhuti.czSeverka 


Zářijové brašny vedoucích

20. – 22. 9. 2013

sdc12463.jpg

Tento víkend byl naplánován dlouho dlouho dopředu, všichni zájemci si ho zabookovali několik měsíců předem a proto jsem se sešli (na vedoucí) v pěkném počtu. Na brašny tak vyrazili Filip, Myšák, Severka, Vojta, Kuki a KUKI. Ještě Petra se chvástala, že pojede na den, ale znáte jí… Vlak do Beruna zase naopak málem ujel Severkovi, takže od začátku bylo veselo. Velké plus dostal Vojta, který pro všechny připravil domácí torttily plněné masem a zeleninou, kterým jsme dali co proto už ve vlaku. Z Berouna jsme za mírného mrholení vyrazili na Nižbor, kde jsem si v restauraci pod kopcem objednali legendární burgery. Do kopce nám to pak jelo samo a v lese nad Berounkou jsem našli fajn místo na spaní. Ráno jsme sjeli do Roztok u Křivoklátu, ale protože hrad už všichni známe, vyrazili jsem raději na novou rozhlednu postavenou z peněz EU Velká Buková. Výhled nic moc, ale místo na oběd dobré a sjezd po červené do Křivoklátu stál také za to. Dole nás čekala improvizovaná oprava Severkova kola, ale i tu jsme zvládli a jelo se dál. Trasa dále vedla po super cyklostezce z Křivoklátu do Rakovníka, kde nás opustil Kuki pokračující na důležitý nedělní florbalový zápas. Daší noc jsme strávili v lese u Nového Strašecího a ráno pokračovali na Lány, kde jsem se u zámku zamysleli na nadcházející prlamentní volbou. Poté jsem už vyrazili vyrazili směr Praha s malou zastávku u rezidence nejbohatšího Čecha Petra Kellnera v Podkozí. Průjezd Prahou přes Slivenec, Braník a Krč byl už jen pěknou tečkou za povedeným víkendem. Další brašny jsou už teď naplánované na duben :-).

KUKI

fotky z akce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..